Sofiero

Dela din tacos med Sofiero

Fredagstacos eller tacos varje dag? Vi vill ha just din tacosinspiration! Det kan vara allt från guacamole och tortillas till färdiga rätter. Skicka in ditt tips i formuläret nedan så kanske det blir just ditt recept vi väljer ut, plus att du är med och tävlar om Sofiero 0.0% att fylla kylen med*. (Vi utser fem vinnare.)

*Det innebär att du kammar hem 4×24 burkar á 330 ml. Vi står för frakten och du står för att ta emot den och dricka upp innehållet samt panta burkarna efteråt. Deal?

Tävlingen är avslutad och vinnarna är kontaktade.

När du är med och tävlar godkänner du att vi får spara ditt namn, e-post och mobilnummer tills dess att vinnaren är utsedd. Du godkänner att vi har rätt att döpa maträtten till ditt namn. Om du vinner så sparar vi dina uppgifter tills dagen efter vinstens genomförande. Du behöver också vara över 18 år för att vara med och tävla, eller framförallt för att kunna vinna. Tävlingen pågår till och med 15 september 2021 23:59 och vinnarna kontaktas senast den 18 september via angiven mailadress. Vinsten i denna tävling kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.